Epic laat ons gratis Tamriel bezoeken en moordmysterie oplossen

News
donderdag, 20 juli 2023 om 17:00
the elder scrolls online greymoorf1588342790
Epic Games is vrijgevig deze week met maar liefst twee gratis games. We mogen Tamriel bezoeken samen met miljoenen gamers en krijgen een intrigerend moordmysterie voorgeschoteld dat zich niet aan één gamegenre wenst te houden. Snel checken!
Het is feest in de Epic Store! Na een paar minder interessante weken komt Epic deze week met twee zeer interessante games. De grootste aandachtstrekker is natuurlijk The Elder Scrolls Online, de mega-hit van Bethesda Softworks en Zenimax Online Studios.
Deze MMO kent wereldwijd meer dan 22 miljoen spelers en krijgt regelmatig nieuwe updates en uitbreidingen, waardoor de game nooit gaat vervelen. Natuurlijk kan je TES Online alleen spelen, maar de game komt pas echt tot zijn recht in co-op of in multiplayer.
In TES Online zijn de mogelijkheden eindeloos. Wil je vechten, dan zijn er vele monsters die (al dan niet op verzoek van een questgiver) verslagen moeten worden. Doe je het liever rustig aan? Dat kan ook. Bouw je eigen speelstijl en ga op ontdekkingsreis of blijf in de relatieve veiligheid van je eigen dorp. TES Online is meer een levensstijl dan een game, die de potentie heeft om je vrije tijd op te slokken!

Murder by Numbers

Murder by Numbers is een bijzondere game, niet te verwarren met de bekende film met dezelfde naam. Wie de game opstart denkt te maken te krijgen met een soort Visual Novel/Ace Ventura game voorgeschoteld te krijgen. Deels is dat ook zo, maar deze game combineert diverse genres, waaronder diverse cijfer- en pixel-puzzels met een reeks moordmysteries en ondervragingen waarbij je je gevonden aanwijzingen op het juiste moment moet inzetten. Murder by Numbers kan rekenen op een enthousiaste gamer-community, die leidt tot een steam rating van meer dan 80 procent positief.

Gratis games in de Epic Games Store

Fans van gratis games zonder abonnement zijn goed af bij Epic Games. Epic geeft al tijden wekelijks gratis games weg en daar hoef je niets voor te doen. In tegenstelling tot veel abonnementsvormen als Amazon Prime, PlayStation Plus, Games with Gold en Humble Choice zijn de games echt helemaal gratis en blijven ze zonder enige abonnementsvorm van jou.
Naast de wekelijkse gratis games heeft Epic nog veel meer games die je gratis kan scoren. De Epic Games Store heeft ook een grote lijst games die altijd gratis te spelen zijn. Hieronder zitten bekende namen als Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, Fortnite, World of Warships, Trackmania en League of Legends. De complete lijst gratis games vind je hier.
Let op: je kan de gratis games alleen in de periode tussen donderdag 17.00 uur en precies een week erna claimen, maar de game is en blijft daarna voor altijd in je account en gratis te spelen. Je hoeft de game niet eens te downloaden of te spelen, als je de game in de gratis periode claimt is hij daarna op elk moment te downloaden uit de Epic Games Store.