Epic Games geeft twee achterbakse games gratis weg

News
donderdag, 18 april 2024 om 17:00
epic gamesf1645113725
Gratis games, wie wil dat nu niet? Met deze twee gratis games moet je wel oppassen, want deze week draait alles om oplichten, achterbaks zijn en meer gluiperigs. Epic Games heeft maar liefst twee toffe games voor iedereen, waar je niets voor hoeft te doen, behalve ze scoren. Na Ghostrunner 2 vorige week, draaien de twee gratis games van deze week om gluiperige zaakjes.

The Big Con

De eerste gratis game deze week draait om oplichterij. In The Big Con is het aan jou om een grote oplichter. Tenminste, dat vind je zelf, ondanks dat je een teenager in de jaren '90 bent. Je naam is Ali en je moet proberen de videotheek van je ouders te redden. Dat wordt dus vreemden oplichten, portemonees stelen en meer, terwijl je ouders er niets van mogen merken.  Ben jij de ultieme oplichter, of strijk je je hand over je hart om je slachtoffers tóch te helpen?

Town of Salem 2

Ook in de tweede gratis game gaat het er ruig aan toe. Salem is een dorpje dat bol staat van mysterie en bedrog. Paranoia en moord wachten om elke hoek, maar ook de triomf is nooit ver weg. Town of Salem 2 heeft veel weg van Among Us. Gamers nemen de rol aan van één van de52 karakters die elk hun eigen speelstijl en strategie hebben. deze tweede editie heeft zelfs een hele nieuwe factie, de Apocalypse. Bovendien kan iedereen zijn eigen huis inrichten, om het allemaal nog wat gezelliger en persoonlijker te maken.

Elke week gratis games in de Epic Games Store

In tegenstelling tot veel andere 'gratis' games zijn de wekelijkse gratis games in de Epic Games Store echt gratis. Je hoeft er niets voor te doen, behalve het claimen van de game.  Je hebt er geen abonnement voor nodig en hoeft er geen andere aankoop voor te doen. Eenmaal geclaimed blijft de game voor altijd van jou.  Wie regelmatig games in de Epic Games Store claimt heeft zo al honderden gratis games weten te scoren, waaronder Death Stranding, Homeworld Remastered Collection, Fallout New Vegas, Warhammer 40,000: Gladius - Relics of War, Shadow Tactics - Aiko's Choice, Dishonored en nog veel meer.
Naast de wekelijkse gratis games heeft Epic nog veel meer games die je gratis kan scoren. De Epic Games Store heeft ook een grote lijst games die altijd gratis te spelen zijn.
Daar zijn bekende namen bij, zoals Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, Fortnite, World of Warships, Trackmania en League of Legends. De complete lijst gratis games vind je hier.
Let op: je kan de wekelijkse gratis games alleen in de periode tussen donderdag 17.00 uur en precies een week erna claimen, maar de game is en blijft daarna voor altijd in je account en gratis te spelen. Je hoeft de game niet eens te downloaden of te spelen, als je de game in de gratis periode claimt is hij daarna op elk moment te downloaden uit de Epic Games Store.

Populair Nieuws