Ubisoft maakt nieuwste Assassin's Creed tijdelijk gratis

News
woensdag, 17 april 2024 om 13:00
2023 05 26 assassins creed mirage jugabilidadf1694593030
Heb je aankomend weekend niks om te spelen? Dan heeft Ubisoft de oplossing voor je. Assassin’s Creed Mirage is namelijk de komende tijd helemaal gratis om te spelen.
Fans van Assassin’s Creed hebben lang moeten wachten op een nieuw deel in de reeks. Want na Assassin’s Creed Valhalla duurde het maar liefst drie jaar voordat Assassin’s Creed Mirage vorig jaar in oktober lanceerde.
Spelers die de nieuwste Assassin’s Creed nog niet in huis hebben gehaald, maar wel benieuwd zijn naar de game, kunnen het avontuur nu gratis uitproberen op alle beschikbare platformen. En bovendien niet voor een korte periode. Assassin’s Creed Mirage is namelijk vanaf nu tot en met 30 april zonder kosten te proberen.
Helaas is het niet mogelijk om in die tijd de game meteen uit te spelen. Alleen de eerste twee uur van het avontuur zijn namelijk speelbaar. Ben je overtuigd om daarna door te gaan, dan zal je progressie wel behouden blijven en kan je dus meteen verder waar je bent gebleven.
Bovendien is de game nu ook met veel korting te scoren. Ubisoft heeft daarvoor een eigen actie, maar bij MediaMarkt ben je nog een stuk goedkoper uit.

Prequel op Valhalla

In Assassin’s Creed Mirage kruipen spelers in de huid van de assassin Basim. Dat is een bekende naam voor fans van Valhalla, want daarin verscheen het dodelijke personage ook al. Mirage is dan ook een prequel op Valhalla, waarbij we de jonge jaren van Basim volgens in Bagdad.
Voor de game is Ubisoft ook teruggegaan naar de roots van de franchise. Zo speelt het hele avontuur zich af in één stad, in plaats van een gigantische open wereld, en richt de gameplay zich meer op stealth en stille assassinations. Of die gameplay bij je past, dat kun je nu dus uitproberen.

Populair Nieuws