Epic Games geeft hoog gewaardeerde first person shooter gratis weg

News
vrijdag, 15 maart 2024 om 9:00
epic gamesf1645113725
Ook deze donderdag trakteert Epic Games gamers op een gratis game. Deze week is dat niet zomaar een game, maar een hoog gewaardeerde first person futuristische shooter van de hand van Square Enix.
Ook deze donderdag kunnen gamers in de Epic Games Store weer een gratis game tegemoet zien. Dit keer is het een game uit de hoog gewaardeerde Deus Ex serie, een futuristische gamereeks waar stealth vanuit een first person perspectief gespeeld wordt.

Deus Ex: Mankind Divided

De toekomst van Mankind Divided ligt niet eens zo heel ver van ons vandaan. De game speelt zich immers af in het jaar 2029. Het mechanisch aanpassen van mensen is dan al even gangbaar, maar wie eenmaal geaugmenteerd is, wordt als uitschot gezien en leeft separaat van de rest van de mensheid.
Adam Jensen, een ervaren geheim agent, wordt gedwongen als 'geaugmenteerde' te aan het werk te gaan tussen de mensen die hem verachten. Als een echte uber-mens moet hij bepalen wie hij kan vertrouwen en hoe hij precaire situaties moet benaderen in een poging om een wereldwijde samenzwering te ontmaskeren. Hoewel de game al een aantal jaar oud is, kan Deus Ex grafisch zeker nog prima mee.
Destijds waren wij bijzonder goed te spreken over Mankind Divided en zeiden we over de game het volgende:

The Bridge

Epic Games geeft deze week nóg een game gratis weg. Ook The Bridge is gratis te scoren deze week. The Bridge is een logische puzzelgame waarbij je de hoofdpersoon door allerlei bijzondere constructies moet zien te loodsen door het perspectief te veranderen en te roteren. Speel met de zwaartekracht en de illusie van boven en onder in deze bijzondere game.

Elke week gratis games in de Epic Games Store

In tegenstelling tot veel andere 'gratis' games zijn de wekelijkse gratis games in de Epic Games Store echt gratis. Je hoeft er niets voor te doen, behalve het claimen van de game. Je hebt er geen abonnement voor nodig en hoeft er geen andere aankoop voor te doen!
Eenmaal geclaimed blijft de game voor altijd van jou. Wie regelmatig games in de Epic Games Store claimt heeft zo al honderden gratis games weten te scoren, waaronder Death Stranding, Homeworld Remastered Collection, Fallout New Vegas, Warhammer 40,000: Gladius - Relics of War, Shadow Tactics - Aiko's Choice, Dishonored en nog veel meer.
Naast de wekelijkse gratis games heeft Epic nog veel meer games die je gratis kan scoren. De Epic Games Store heeft ook een grote lijst games die altijd gratis te spelen zijn. Hieronder zitten bekende namen als Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, Fortnite, World of Warships, Trackmania en League of Legends. De complete lijst gratis games vind je hier.
Let op: je kan de gratis games alleen in de periode tussen donderdag 17.00 uur en precies een week erna claimen, maar de game is en blijft daarna voor altijd in je account en gratis te spelen. Je hoeft de game niet eens te downloaden of te spelen, als je de game in de gratis periode claimt is hij daarna op elk moment te downloaden uit de Epic Games Store.