'Dit is de releasedatum van FIFA 23'

News
vrijdag, 15 juli 2022 om 16:30
fifa 22 hypermotionf1626250746
Het is een publiek geheim dat FIFA 23 dit jaar zal uitkomen, er is alleen nog geen precieze releasedatum bekend. Volgens een bekende lekker weet hij alleen nu wanneer de voetbalgame uit zal komen.
Elk jaar komt EA Sports weer met een nieuwe voetbalgame, maar tot nu toe heeft de uitgever nog niet bekendgemaakt wanneer FIFA 23 in de winkelschappen zal liggen. Daar is nu mogelijk wat meer duidelijkheid over.
Twitteraar Aggiornamenti Lumia meldt namelijk dat de releasedatum van FIFA 23 op 30 september is. De lekker heeft eerder al juiste informatie over de FIFA games gelekt en de releasedatum ligt bovendien in de lijn der verwachting. Veel voetbalgames van EA Sports hebben namelijk een release eind september gekregen. FIFA 22 kwam vorig jaar net iets later uit op 1 oktober.

Wie staat er op de FIFA 23 cover?

Aggiornamenti Lumia claimt daarnaast te weten wie er op de allerlaatste FIFA cover zal staan. Na FIFA 23 stopt de reeks ermee en zal de franchise doorgaan als EA Sports FC, vanwege een dispuut met voetbalorganisatie FIFA.
De lekker claimt dat opnieuw Kylian Mbappe de cover zal sieren. De Franse voetbalster stond eerder ook al op de cover van FIFA 22 en FIFA 21. Het is overigens niet de eerste keer dat een voetballer meerdere keren achter elkaar op een FIFA cover staat. Zo stond Lionel Messi vier keer op rij op het hoesje, maar Wayne Rooney spant de kroon met maar liefst zeven verschijningen achter elkaar.

Populair Nieuws