Eminem gaat een 'nieuw begin' voor Fortnite inluiden

News
donderdag, 23 november 2023 om 12:30
fortnite eminemf1700735443
Spelers van Fortnite kunnen weer uitkijken naar een grote bekendheid in de game. Eminem maakt namelijk zijn opwachting om een ‘nieuw begin’ in te luiden.
Er gingen al een aantal geruchten, maar nu heeft Epic Games het ook officieel bekendgemaakt: Eminem komt naar Fortnite toe. Dat heeft de uitgever en ontwikkelaar gedaan via een nieuwe blogpost.
Net zoals andere artiesten die hebben samengewerkt met Fortnite, zoals Travis Scott en Ariana Grande, komt Eminem een in-game concert geven. Spelers kunnen nu bovendien van het concert genieten als Eminem zelf. Er komen namelijk drie verschillende skins van de rapper in de Item Shop, te weten Rap Boy, Slim Shady en Marshall Never More.
Het concert wordt gehouden op 2 december en gaat hier op een mooie tijd van start, namelijk om 20:00 Nederlandse tijd. Je kan het evenement ook samen met je vrienden beleven, aangezien en parties tot vier spelers worden ondersteund.

Speciaal event voor Fortnite

Het concert van Eminem valt samen met de finale van het huidige seizoen van Fortnite. De finale heeft de naam The Big Bang gekregen en het lijkt erop dat er veel gaat veranderen voor de battle royale shooter.
Epic Games noemt het evenement namelijk een ‘nieuw begin’ voor Fortnite. Ook stelt de ontwikkelaar dat er ‘iets groots op het punt staat om te gebeuren’ voor de game. Mogelijk zal het event zorgen voor een compleet nieuw eiland voor Fortnite of misschien zelfs een nog grotere verandering.