Ariana Grande concert in Fortnite bevestigd door Epic

News
maandag, 02 augustus 2021 om 14:30
ariana grande fortnitef1627901793
Er gingen al geruchten dat Ariana Grande een concert zou geven in Fortnite. Dat gerucht is nu door ontwikkelaar Epic Games bevestigd met een teaser en meer informatie.
Fortnite is allang niet meer een naam die alleen bekend is onder gamers. De titel is enorm populair en klinkt voor zo’n beetje iedereen bekend in de oren. Fortnite is daarom ook interessant geworden voor grote artiesten. Zo gaf vorig jaar Travis Scott een concert in de game, omdat een echt concert door corona niet mogelijk was.
Dat krijgt nu een vervolg, want ook Ariana Grande gaat een in-game concert geven. Daar gingen al eerder geruchten over, maar Epic Games heeft het concert nu echt officieel bevestigd door middel van een teaser. Ook heeft de ontwikkelaar meer details bekendgemaakt over het evenement.
De extreem populaire artiest zal vijf optredens in totaal geen geven tussen 6 en 8 augustus als onderdeel van de Rift Tour. Voor Nederland zijn er twee interessante optredens van Ariana Grande, namelijk Show 2 op 7 augustus die om 20:00 Nederlandse tijd en Show 4. Laatstgenoemde zal beginnen om 16:00 Nederlandse tijd om 8 augustus. De tweede show is voor een wereldwijd publiek, terwijl Show 4 specifiek gericht is op Europa en het Midden-Oosten. De overige shows zijn voor de Verenigde Staten, Azië en Oceanië.

Meer Ariana Grande content in Fortnite

Hoewel de concerten van Ariana Grande overduidelijk het hoofdgerecht zijn, zal er ook nog andere content rondom de popster verschijnen in de game. Vanaf 4 augustus kan je namelijk al een Ariana Grande-outfit scoren in de in-game winkel, evenals de Piggy Smallz Back Bling. Iedereen die daarnaast één van de optredens bijwoont krijgt een Cuddly Cloudcruiser paraplu.

Populair Nieuws