Elder Scrolls Online geeft tijdelijk gratis toegang tot ESO Plus

  Voor The Elder Scrolls Online hoeft je geen maandelijkse kosten te betalen. Wel biedt ontwikkelaar Zenimax Online Studios een premium service met ESO Plus aan. Daar kan je nu tijdelijk gratis van profiteren.

  Door het coronavirus zitten veel mensen thuis en kunnen ze daardoor lekker veel tijd steken in games, wat natuurlijk ideaal is voor MMO’s. Om je ervaring nog een stukje fijner te maken, kan je nu tijdelijk gratis gebruikmaken van ESO Plus. De actie loopt tot en met 27 april, dus klik zo snel mogelijk op de Free Trial-knop.

  ESO Plus is normaliter verbonden aan een maandelijks bedrag en spelers krijgen daarvoor verschillende voordelen mee. Zo zijn alle DLC-pakketten, op de grote uitbreidingen als Elsweyr na, te spelen zonder te betalen. Je kan dus meteen de nieuwe dungeons van de Harrowstorm DLC verkennen. Daarnaast krijg je een Crafting Bag om als je materialen in op te slaan, een bonus op alle XP, goudstukken en Crafting Inspiration die je verdient en nog meer.

  Eén uitzondering op ESO Plus

  ESO Plus-leden krijgen ook elke maand 1650 Crowns op de rekening van hun account gestort, die ze kunnen uitgeven in de Crown Store. Spelers die gebruikmaken van de Free Trial krijgen die munten alleen niet. Voor de rest kunnen gebruikers wel zonder limieten van ESO Plus genieten.

  The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

  Verkijgbaar vanaf 9 june 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.