Game van George R. R. Martin en FromSoftware heet Elden Ring

  De nieuwe titel van FromSoftware is gelekt. De game, die in samenwerking met Game of Thrones schrijver George R. R. Martin wordt gemaakt, zal de naam Elden Ring dragen.

  Gage Skidmore

  De E3 website van uitgever Bandai Namco ging iets te vroeg online. Daardoor lekte de nieuwe titel alvast uit. Tijdens de E3 krijgen we volgende week ongetwijfeld meer te horen over deze nieuwe game.

  Wat gaat Elden Ring worden?

  Elden Ring zal een fantasy actie-RPG worden in een gloednieuwe wereld. Deze is bedacht door Hidetaka Miyazaki en George R. R. Martin. Miyazaki was de regisseur van onder andere Dark Souls, Bloodborne en het recent uitgekomen Sekiro: Shadows Die Twice.

  Martin is bekend als schrijver van The Song of Ice and Fire, de populaire boekenreeks waar HBO de serie Game of Thrones op gebaseerd heeft.

  Grootste game tot nu toe

  Het nieuwe speel belooft FromSoftware's grootste game tot nu toe te worden. De beschrijving van het spel laat weten dat er gevaar om elke hoek schuilt, maar ook overal dingen om te ontdekken. Deze vage beschrijving zal tijdens de E3 waarschijnlijk wat meer duidelijkheid krijgen.

  Elden Ring moet uitkomen op de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Elden Ring

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.