Elden Ring-director denkt dat George R.R. Martin 'geschokt' zal zijn door personages

News
dinsdag, 01 februari 2022 om 16:00
2021 10 22 elden ring 2f1640680547
Volgens de director van Elden Ring, Hidetaka Miyazaki, zal George R.R Martin niet verwachten wat er met de personages van Elden Ring is gebeurd. Het bekende gezicht achter Game of Thrones werkte namelijk mee aan het oorspronkelijke concept voor de personages.
Elden Ring-regisseur Hidetaka Miyazaki denkt dat George R.R. Martin geschokt zal zijn over een aantal personages die de Game of Thrones-auteur voor Elden Ring heeft gemaakt. In een interview met Game Informer heeft de Elden Ring-director het over de wereld voor de vernietigende 'Shattering', een belangrijke gebeurtenis in de lore die George R.R. Martin had bedacht voor de game.
De schrijver van A Song of Ice and Fire heeft menselijke personages gemaakt toen de oorspronkelijke verhalen werden besproken en het team heeft niet stilgezeten. Het team van FromSoftware heeft namelijk onmenselijke monsters gecreëerd gebaseerd op de concepten van de bekende schrijver. Het lijkt erop dat die keuze niet zomaar is gebeurd, maar ook echt iets te maken heeft met de lore van het verhaal. De verandering van de personages heeft namelijk te maken met de eerdergenoemde Shattering. Volgens Miyazaki zal Martin waarschijnlijk 'geschokt' zijn als hij ziet hoe zijn personages zijn aangepast.

Wat is The Shattering in Elden Ring?

The Shattering is een gebeurtenis in de geschiedenis van Elden Ring die zich nog voor de game zelf afspeelt. De game speelt zich af in The Lands Between, dit was ooit een koninkrijk gezegend door de ring en de Erdtree in het midden. Een oorlog bekend brak de ring en transformeerde alle inwoners van het land. Miyazaki is trots op hoe zijn team de verandering heeft vormgegeven.

“Het was aan ons om dit zo te interpreteren. Hoe werden ze zulke onmenselijke monsters? En hoe werden ze beïnvloed door de shattered shards van de Elden Ring? Het was aan ons om deze grote helden om te vormen tot iets monsterachtigs!"

FromSoftware, de ontwikkelaar achter Elden Ring, kondigde vorige week aan dat de game officieel 'goud' is gegaan. Dit betekent dat Elden Ring klaar is voor massaproductie en dus ook niet meer uitgesteld zal worden.