‘Nieuwe singleplayer Witcher Gwent-game in de maak’

News
dinsdag, 01 februari 2022 om 16:30
the witcher 3 descargar gratisf1595591811
Er is naar verluidt een nieuwe singleplayer game in de maak gebaseerd op Gwent uit The Witcher 3. De titel wordt gemaakt door ontwikkelaar CD Projekt RED en zal binnenkort worden aangekondigd.
Volgens IGN is er een nieuwe versie van Gwent, het geliefde kaartspel uit The Witcher, in de maak als een singleplayer game. De standalone game zal mogelijk in 2022 verschijnen en is in ontwikkeling onder de codenaam Project Golden Nekker.

Volgens het rapport zal CD Projekt RED de nieuwe game maken, dat belooft een ‘boeiende singpleplayer-ervaring’ te bieden. Het zal gaan om een standalone game, dus spelers hebben geen The Witcher-game nodig om het nieuwe spel te kunnen spelen.
Gwent was een favoriete minigame van fans in The Witcher 3: Wild Hunt. De game kreeg later een lostaande multiplayer-game in de vorm van Gwent: The Witcher Card Game. De nieuwe game zal volgens Paweł Burza van CD Projekt Red 'niet weer een Witcher Tales-game worden', maar 'iets anders'. Verder zegt hij dat de studio streeft om 'een boeiende singleplayer te bieden voor spelers die dat preferen boven een competitieve multiplayer Gwent'.

Binnenkort onthulling Gwent-game

Hoewel dit de eerste keer is dat we horen over de nieuwe game, teast CD Projekt RED het project al enkele maanden door stilletjes hints te geven in hun Gwent-streams en community podcasts. In een ontwikkelaarsupdate die werd gestreamd tijden Gwent World Masters #3 zei gamedirecteur Vladimir Tortsov dat er binnenkort een officiële onthulling komt van de aankomende game. De game zal mogelijk dit jaar al uitkomen, maar een officiële releasedatum is nog niet bekendgemaakt.