El Profesor bevestigt start opnames La Casa de Papel seizoen 5

  De opnames van La Casa de Papel seizoen 5 zijn begonnen! El Profesor bevestigt dit zelf via een post op zijn Instagram account. Op de foto is El Profesor duidelijk in de studio van Vancouver Media aanwezig, natuurlijk wel mét mondkapje.

  Tamara Arranz Ramos/Netflix

  'Ik ben weer terug. El Profesor is terug' zijn de woorden waarmee La Casa de Papel acteur Álvaro Morte zijn foto op Instagram begeleidt. De foto zelf is een selfie via de spiegeling van het bordje bij studio 2 van Vancouver Media. Rechts onderin is het logo van La Casa de Papel goed te zien. Hiermee bevestigt El Profesor dat de opnames van La Casa de Papel seizoen 5 begonnen zijn. Morte meldt verder niets over de serie op een paas hashtags na.

  Er werd al even over de hervatting van de opnames gesproken, waar ook Lisboa actrice Inziar Ituño eerder al op hintte in een Instagram post. Naast de actrice wist ook Alex Pina, regisseur van de serie ons via Instagram de melding te geven dat er gewerkt werd aan seizoen 5. Vanuit een hangmat was hij bezig met het schrijven van het script.

  Netflix meldt niets over start opnames La Casa de Papel seizoen 5

  Hoewel het duidelijk is dat seizoen 5 onderweg is, blijft een bevestiging van Vancouver Media en Netflix nog uit. Hieruit is op te maken dat het in ieder geval nog wel een tijdje duurt voordat we mogen genieten van nieuwe afleveringen van Money Heist. De kans is groot dat we ergens aan het begin van komend jaar pas mogen gaan smullen van de overvallers in Dali maskers en hun avontuur in de Spaanse bank.

  In onze special waarin we alles dat je moet weten over La Casa de Papel seizoen 5 op een rij hebben gezet, spraken wij deze verwachting al eerder uit. Daarnaast bespreken we daarin mogelijke richtingen die het plot op gaat en wat Rio, Denver en de andere overvallers te wachten staat.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.