Wordt La Casa de Papel seizoen 5 het laatste seizoen?

  La Casa de Papel seizoen 5 is onderweg. Schrijver Álex Pina is bezig om het script te schrijven voor het vijfde seizoen, zo laat hij via Instagram weten. Alleen dat seizoen zou wel eens de allerlaatste kunnen zijn van de Netflix serie.

  Netflix

  Een Instagram-post van actrice Inziar Ituño, die in de serie Lisboa vertolkt, wijst er namelijk op dat seizoen 5 wel eens het einde van de serie zou kunnen betekenen. De actrice en haar collega's melden in de video (die je hier kunt bekijken) allemaal Volvemos, wat vertaald 'We komen terug' betekent.

  Alleen Ituño heeft daarbij nog een opmerkelijke andere zin. Ze geeft namelijk aan we moeten gaan kijken 'om te ontdekken hoe het verhaal zal gaan eindigen". Daarmee zou ze een paar dingen kunnen bedoelen. Enerzijds kan de actrice doelen op de Spaanse bank, waar de overvallers nu twee seizoenen opgesloten zitten om het goud te stelen. Als ze dit bedoelt is er niet direct reden om aan te nemen dat de serie helemaal stopt. Anderzijds kan haar opmerking ook opgevat worden als het einde van het verhaal in de serie. Dit zou uiteindelijk kunnen betekenen dat de serie na seizoen vijf stopt.

  Wanneer komt La Casa de Papel seizoen 5?

  Dat laatste zou voor fans van La Casa de Papel dus niet al te best nieuws zijn. Eerder nog waren er geruchten dat La Casa de Papel al vernieuwd was voor een vijfde én een zesde seizoen. Hoe het nu precies zal gaan lopen met de populaire serie, is nog onbekend. Wij hebben eerder nog alles dat je moet weten over La Casa de Papel seizoen 5 op een rijtje gezet voor je, waaronder onze verwachtingen van de wendingen in het verhaal na de enorme cliffhanger in seizoen 4.

  Daarin bespreken we ook de verwachting dat seizoen 5 pas ergens aan het begin van 2021 uit zal komen. Die verwachting lijkt nu in ieder geval heel waarschijnlijk te zijn.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.