eFootball 2023 release is FIFA 23 ruim voor

News
vrijdag, 26 augustus 2022 om 14:30
efootball2023f1661513792
Voetbalfanaten moeten nog een ruime maand wachten op FIFA 23, maar dat hoeft niet te betekenen dat je geen voetbalgame kunt spelen. Concurrent eFootball heeft namelijk de update voor het nieuwe seizoen gelanceerd. Je kunt nu aan de slag met eFootball 2023.
Vanaf nu kun je, zoals eerder aangekondigd, eFootball 2022 omtoveren in eFootball 2023. Konami heeft namelijk een nieuwe update voor de game gelanceerd. Uiteraard zijn de line-ups van de verschillende teams aangepast. Daarnaast zijn er ook wat clubs toegevoegd.
Voor eFootball 2023 heeft Konami namelijk wat nieuwe licenties weten te verkrijgen. Zo zijn AC Milan, Internazionale Milano en Club América aan de game toegevoegd. Club América is bovendien onderdeel van een geheel nieuwe liga.
De Liga BBVA MX is een Mexicaanse voetbalcompetitie. Daarin spelen in totaal achttien voetbalclubs, waarvan Club América er slechts één is. Een liga kun je natuurlijk niet spelen met één club, dus kun je de overige clubs uit de Liga BBVA MX ook verwekomen in deze eFootball update.

Veel kritiek op eFootball

Sinds Konami Pro Evolution Soccer heeft omgedoopt tot eFooball zijn veel spelers niet meer zo bij met de voetbalsimulatie-game. Bij lancering kende de game, die nu free to play is, veel problemen. Konami heeft eerder aangegeven naar kritiek te luisteren en heeft eFootball al van de nodige verandering voorzien.
Zoals gezegd verschijnt binnenkort ook de nieuwe FIFA-game. FIFA 23 ligt vanaf 30 september in de winkel. Net als eFootball heeft de game er wat licenties bij ten opzichte van de vorige versie. Zowel Juventus als het Kroatisch nationaal elftal zullen aanwezig zijn in FIFA 23.