Epic Games geeft pijnlijke game gratis weg

News
vrijdag, 26 augustus 2022 om 15:00
epic gamesf1645113725
Epic Games geeft deze week een zeer pijnlijke game weg en viert de verjaardag van Bungie met gratis Destiny 2 content.
Het is donderdag en dan weten fans van gratis games wat dat betekent. Wekelijks deelt Epic Games één of meerdere gratis games uit in de Epic Games Store. Deze week biedt Epic Games een game aan waarbij de rollen omgedraaid zijn: jij hoeft niet op zoek naar vijanden, ze komen gewoon naar jou toe! Epic Games geeft deze week gratis de game Ring of Pain weg.
In Ring of Pain zijn de rollen omgedraaid. Je hoeft geen dungeons door te crawlen, de vijanden staan keurig in een kringetje klaar om je klop te geven. Elke keuze die je maakt bepaalt of je de vijanden direct te lijf gaat, je voor de loot gaat, of je eerst wil healen. Kies wel strategisch, een verkeerde keuze kan dodelijk zijn! Ring of Pain is vandaag nieuw in de Epic Store en dus meteen ook gratis.
Daar blijft het niet bij, Epic Games haakt ook in op de lancering van Destiny 2 op de Epic Games Store. Niet alleen is de base game van een van de beste shooters aller tijden gratis, Epic Games geeft ook een speciaal Bungie 30th Anniversary Pack ter waarde van $24,99 gratis weg. Dit DLC pakket is nog tot 30 augustus gratis te claimen in de Epic Games Store.
Het Destiny 2: Bungie 30th Anniversary pack bestaat uit het volgende:
  • Gjallarhorn Exotic Rocket Launcher
  • Thorn armor set
  • Diverse wapens, gear en cosmetics geinspireerd door Bungie zelf.
  • Speciale dungeon: Grasp of Avarice, een dungeon gemaakt voor 3 spelers, gebaseerd op de Cosmodrone.

Gratis games in de Epic Games Store

Fans van gratis games zonder abonnement zijn goed af bij Epic Games. Epic geeft al tijden wekelijks gratis games weg en daar hoef je niets voor te doen. In tegenstelling tot veel abonnementsvormen als Amazon Prime, PlayStation Plus, Games with Gold en Humble Choice zijn de games echt helemaal gratis en blijven ze zonder enige abonnementsvorm van jou.
Naast de wekelijkse gratis games heeft Epic nog veel meer games die je gratis kan scoren. De Epic Games Store heeft ook een grote lijst games die altijd gratis te spelen zijn. Hieronder zitten bekende namen als Multiversus, Rumbleverse, Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, Fortnite, World of Warships, Trackmania en League of Legends. Nu is Destiny 2 daar dus bij gekomen. De complete lijst gratis games vind je hier.
Ook komende week kunnen we weer gratis games tegemoet zien.
Let op: je kan de gratis games alleen in de periode tussen donderdag 17.00 uur en precies een week erna claimen, maar de game is en blijft daarna voor altijd in je account en gratis te spelen. Je hoeft de game niet eens te downloaden of te spelen, als je de game in de gratis periode claimt is hij daarna op elk moment te downloaden uit de Epic Games Store.