Eerste uur Forspoken gameplay gelekt

News
donderdag, 19 januari 2023 om 16:00
forspokenf1624549749
Forspoken wordt één van de eerste groste releases van het jaar. Over minder dan een week ligt de game al in de winkel, maar als je zelfs die paar dagen niet kan wachten, kun je nu al wat vinden rondom de game. Er is namelijk gameplay gelekt.
Het komt geregeld voor dat beelden van een game te vroeg online opduiken. Vaak heeft dat iets te maken met winkels die de game te vroeg naar klanten sturen. Of dat ook met Forspoken is gebeurd is niet duidelijk, maar ook als het anders gegaan is, is het resultaat hetzelfde: er staat gameplay op het internet.
Deze werd aanvankelijk gedeeld via ResetEra in een post die nu niet meer te vinden is. Maar de beelden zijn inmiddels ook te vinden via bijvoorbeeld Reddit. Het gaat om een ruim uur aan beelden vanaf het begin van de game.
Dat betekent dat je de eerste cutscenes erin kunt zien, evenals een flinke hoeveelheid gameplay. Die gameplay kun je ook ervaren in een demo voor de game, maar er zijn wel wat kleine details in de gelekte beelden die nog niet officieel waren onthuld. Als je niet van spoilers houdt kun je de beelden dan ook maar beter vermijden.

Wanneer is de release van Forspoken?

Forspoken ligt volgende week al in de winkel. Vanaf 24 januari kun je officieel aan de slag met de game. Hij verschijnt in eerste instantie exclusief voor PS5 en PC. Tot dinsdag is het misschien handig om social media even zo weinig mogelijk open te doen, want het is goed mogelijk dat er bijvoorbeeld in het weekend nog veel meer uitlekt.