Game Mania pakt nu al uit met voorjaarssale!

News
donderdag, 19 januari 2023 om 15:00
star wars jedi fallen order headerf1619768434
Van Dale definieert “voorjaar” als “lente”. We begrijpen dan ook niet helemaal waarom Game Mania in januari een voorjaarssale houdt, maar er zal wel iets achter zitten. Het belangrijkste is toch dat je korting krijgt.
We hebben een dure maand achter de rug, dus alles wat je in januari kunt besparen is meegenomen. De ultieme manier om te besparen is eigenlijk om niets uit te geven. Maar het is koud, je verveelt je binnen te pletter, natuurlijk klinkt een nieuwe game dan niet verkeerd.

Scoor games met dikke korting bij Game Mania

Bij Game Mania kun je nu terecht voor een nieuwe game. Een grote highlight die we al eens hebben uitgelicht is Bravely Default II, maar er is nog veel meer dat je spotgoedkoop kunt scoren. We zetten wat mooie deals voor je op een rij.
Er zijn natuurlijk nog veel meer games in de aanbieding. Bovendien kun je ook terecht voor merchandise en hardware. De hele sale kun je hier bekijken.
Als hier niets voor je bij zit, dan kun je ook eens koekeloeren bij Nedgame. Daar zijn namelijk ook allerlei kortingen. Nedgame weet zelfs wat voor seizoen het is, want die sale heet gewoon de Winter Sale, zoals het hoort in januari.

Populair Nieuws