Update - Nieuwe PS5 exclusive nu gratis te spelen

News
vrijdag, 09 december 2022 om 13:30
playstation 5 ps5 dualsense 5f1604590531
We gaan een mooi jaar tegemoet voor nieuwe games, deels door het uitstel van verschillende grote titels die dit jaar hadden moeten verschijnen. De PS5 game Forspoken stond bijvoorbeeld eigenlijk voor dit jaar op het programma. De release is nu in 2023, maar wellicht spelen we hem toch nog dit jaar.

Update - Gratis Forspoken demo nu beschikbaar

De demo van Forspoken is inderdaad tijdens The Game Awards onthuld. Hij is nu beschikbaar via de PlayStation Store. Er werd ook een nieuwe trailer getoond en meer nieuwe informatie volgt vanavond tijdens een speciale stream over de game.

Oorspronkelijk bericht

Het lijkt erop dat we binnenkort een demo kunnen verwachten van de nieuwe PS5 exclusive Forspoken. Dat blijkt uit een inmiddels verwijderde Tweet van het Japanse Twitter-account van PlayStation. Deze game staat op de planning voor januari, maar als je er niet zomaar in wil springen kun je hem via deze weg gratis proberen.
De vraag is nu wanneer je deze demo kunt verwachten. Dat lijkt gelukkig niet al te lang te duren. Er zijn namelijk twee gelegenheden waarbij de demo mogelijk kan verschijnen en die zijn allebei deze week nog.

Wanneer verschijnt de PS5 demo van Forspoken?

Vannacht zijn namelijk The Game Awards, waarbij er verschillende grote game-aankondigingen en trailers worden verwacht. Vrijdagavond is er een korte stream specifiek over de game, wat ook een logische plek zou zijn om de demo aan te kondigen. In ieder geval betekent dat dus dat je dit weekend Forspoken kunt proberen.
In Forspoken ga je op pad met een jonge vrouw die verdwaald is in een magische wereld. In de game staan magische gevechten en parkour centraal. De game verschijnt op 24 januari voor PS5 en blijft twee jaar lang exclusive voor die console.