'Sony komt binnenkort met grote State of Play'

News
maandag, 10 januari 2022 om 15:30
Er gaat online een gerucht rond dat Sony binnenkort met een groot PlayStation evenement gaat komen. Tom Henderson, een bekende insider, zegt dit namelijk op Twitter. Hoewel er snel zou worden gedacht aan een State of Play, kan het mogelijk ook een nog groter evenement worden.
Volgens Henderson zal het evenement plaats gaan vinden in februari. Het zou niet vreemd zijn als dit echt is ondanks dat Sony nog niets heeft laten weten. Sony kondigt de State of Plays namelijk ook vaak kort van te voren aan.

Komt er een nieuwe State of Play?

Er wordt dus ook snel gedacht dat het zou gaan om een nieuwe State of Play. Tijdens zo'n evenement worden er allemaal nieuwe dingen bekend over de PlayStation consoles en games die verschijnen op de consoles. Henderson zegt alleen in zijn tweet dat het evenement groter kan zijn dan dat we gewend zijn van een normale State of Play, hoewel die wel vaker in vorm en grootte van elkaar verschillen.
Dit zou komen omdat er dit jaar veel grote games uit gaan komen, waaronder exclusives zoals Horizon Forbidden West en God of War Ragnarok. Hier zou volgens de insider dus op in worden gegaan tijdens het nieuwe evenement.
Het is maar een gerucht dus het hoeft zeker niet zo te zijn dat er inderdaad een groot evenement komt in februari. Gezien Sony wel vaker op het laatste moment evenementen aankondigt is het zeker wel mogelijk. We moeten dus afwachten tot februari om erachter te komen of Sony echt een nieuwe State of Play op de planning heeft staan. Met de release van Forbidden West in het vooruitzicht is het in ieder geval geen gekke gedachte.

Populair Nieuws

Laatste Reacties