Storing bij Ziggo zorgt voor grote internetproblemen

News
dinsdag, 24 augustus 2021 om 10:53
storingf1623744697
Thuiswerken wordt voor veel mensen momenteel weer behoorlijk lastig gemaakt. Een storing bij Ziggo heeft namelijk veel internetproblemen als gevolg.
Door het grote aantal mensen dat vandaag de dag nog steeds moet thuiswerken, wordt het netwerk van veel providers constant onder veel druk gezet. Zo was vorige week het netwerk van KPN het slachtoffer en natuurlijk ook de klanten van de provider. Vandaag zijn de klanten van Ziggo het haasje. Het lijkt er namelijk op dat er een grote storing is bij de internetprovider.
Dat blijkt uit de vele meldingen die binnenkomen bij Allestoringen.nl. Rond het begin van de dag zijn er veel klachten van consumenten van Ziggo die melden dat ze momenteel geen toegang tot het internet hebben. Of dat nu via de kabel of via WiFi is. Een klein gedeelte geeft daarnaast ook aan niet gebruik te kunnen maken van hun TV-abonnement. Het overgrote deel van de meldingen komt binnen uit de regio Amsterdam, maar ook in Utrecht lijken en veel problemen te zijn. Daarnaast zijn er ook andere steden waar er klachten vandaag komen, waaronder Rotterdam, Arnhem en Den Haag.

Storing of ander probleem bij Ziggo?

Het is te hopen voor de consumenten van Ziggo dat de problemen snel zijn opgelost. Het is alleen de vraag of de storing wel al bekend is bij de provider. Via het Twitter-kanaal van Ziggo is er namelijk nog niks te lezen over een storing en ook de pagina van Ziggo waar je kan checken of je een storing hebt, geeft aan dat er geen problemen zijn in Amsterdam.