Wat worden de gratis PS Plus games van september 2021?

Article
dinsdag, 24 augustus 2021 om 10:00
20210823 fist 2f1629749490
Sony heeft weer een verse line-up aan gratis PlayStation Plus games klaarstaan voor ons, maar deze worden pas volgende week onthuld. De games van september 2021 zijn dan ook nog onbekend. Wij doen alvast een voorspelling wat de gratis PS Plus games van september 2021 worden. Gaan we komende maand met deze games aan de bak?

F.I.S.T: FORGED IN SHADOW TORCH

De afgelopen maanden heeft Sony ons bijna elke maand wel verwend met een PlayStation 5 game die een of meerdere maanden gratis te downloaden was. Deze nieuwe traditie kan natuurlijk niet zomaar gestopt worden en dat gaat waarschijnlijk ook niet gebeuren in september. Sterker nog, wij verwachten dat Sony doorpakt met een game die pas in september uitkomt, net als eerder met Oddworld: SoulStorm, Bugsnax, Destruction AllStars en Wreckfest.
Deze maand zal volgens onze verwachting een toffe indiegame aan de beurt zijn voor PS4 en PS5: F.I.S.T. Forged in Shadow Torch komt namelijk op 7 september 2021 uit en laat ons vanaf dan los in een Metroidvania wereld. Jouw stad, Torch City, is overgenomen door een leger robots en dat kan niet zomaar. Kruip in de huid van Rayton het konijn en schop de binnendringers je stad uit met een enorme mechanische vuist!
20210823 mw remasteredf1629749445

Call of Duty Modern Warfare Remastered

Sony heeft de afgelopen maanden al een paar Call of Duty games gratis gemaakt. wij vermoeden dat het in september tijd is voor de volgende game in de Call of Duty franchise om als PS Plus game voorbij te komen. Call of Duty Modern Warfare brengt ons in de remaster terug naar een van de beste Call of Duty verhaallijnen die de PlayStation 4 gekend heeft.
De Call of Duty: Modern Warfare Campaign is in de remaster opgepoetst, waardoor alles er nog gelikter uitziet. Daarnaast kun je in de game aan de slag met de multiplayer modi die je als team of alleen tegen de rest van de wereld laten strijden. Het Prestige systeem laat je daarbij wapens en andere perks vrijspelen om telkens sterker ten strijde te trekken. Als de game gratis wordt met PlayStation Plus, dan wacht ons een heerlijke maand vol knalplezier!
uncharted lost legacy e3 preview 113452

Uncharted The Lost Legacy

Een game die Sony vooral nog een keer gratis moet maken als onderdeel van de PS Plus line-up is Uncharted: The Lost Legacy. De game is al een hele tijd uit en veel fans van de franchise zullen het avontuur ongetwijfeld al beleefd hebben, maar desondanks is deze game nog steeds dat missende deel tussen de gratis games.
September is de uitgelezen maand om deze game in de franchise naar PlayStation Plus te brengen als 'de kleinere' titel. Enerzijds omdat de game op 22 augustus 4 jaar oud is en anderzijds om de Uncharted film die eraan zit te komen nog een keer onder de aandacht te brengen. Nu komt die film naar verwachting pas in februari 2022 uit wat betekent dat we nog een paar maanden moeten wachten, maar die tijd kunnen we dan mooi gebruiken om deze game binnenstebuiten te keren.

Gratis PSPlus games van september 2021 vervangen die van augustus

De gratis PS Plus games van september gaan de eerste week van komende maand al in, wat betekent dat de gratis games van deze maand nog maar kort beschikbaar zijn. Heb jij de gratis PlayStation Plus games van augustus al binnen geharkt? Zo niet, wees er dan snel bij, want de line-up liegt er niet om. Check hier de games van augustus 2021!