Eerste seizoen Diablo 4 wordt deze week onthuld

News
dinsdag, 04 juli 2023 om 14:30
diablo 4 headerf1679648917
Spelers slachten demonen aan de lopende band af in Diablo 4, maar ondertussen wachten ze ook met smart op het eerste seizoen. Blizzard gaat er deze week meer informatie over bekendmaken.
Bij lancering had Diablo 4 al een flinke hoeveelheid content, maar er zijn altijd spelers die er meteen recordtempo doorheen vliegen. Gelukkig is Blizzard altijd goed in het ondersteunen van haar games en ook voor Diablo 4 staat er nog meer content en features gepland. Zo zal binnenkort seizoen één van start gaan in de game.
Wanneer dat precies is en wat het eerste seizoen gaat brengen, dat is nog niet bekend. Maar daar zal deze week verandering in komen. Blizzard heeft namelijk bekendgemaakt dat er meer informatie over seizoen één onthuld zal worden op donderdag tijdens een developer livestream.
De stream zal om 19:00 Nederlandse tijd van start gaan en de content van het eerste seizoen wordt onthuld. Ontwikkelaars Joseph Piepiora en Timothy Ismay zullen daarnaast ook een aantal quality of life updates uit de doeken doen voor spelers.

Meer Diablo 4 updates gedurende het jaar

Blizzard heeft eerder al bekendgemaakt dat er elk kwartaal een nieuw seizoen zal worden gelanceerd voor Diablo 4. De updates zullen zorgen voor nieuwe features, quests, voorwerpen en aanpassingen aan de balans.
Niet alle spelers kunnen direct met de content van het nieuwe seizoen aan de slag. Om toegang te krijgen tot de nieuwe quests moet je namelijk eerst de main campaign van Diablo 4 hebben uitgespeeld.