3 redenen om Fatal Attraction op SkyShowtime te kijken

Article
dinsdag, 04 juli 2023 om 15:00
fatal attraction 64831992423c2f1687877980
Afgelopen week kwamen we al met de tips om nu te streamen op SkyShowtime. Vandaag lichten we er één in het bijzonder uit: Fatal Attraction. Dit zijn 3 redenen waarom je deze serie echt een kans moet geven. Ga het kijken!

Spannend verhaal

De eerste reden om deze serie te gaan kijken is omdat het een spannend verhaal betreft. De titel van de show doet al vermoeden dat er iets van een affaire ontstaat en als je dan ook weet dat die beroemde film van Sharon Stone en Michael Douglas hiermee te maken heeft, klopt dat. Maar Fatal Attraction staat wel degelijk op zichzelf en heeft een spannend verhaal te vertellen. Want als Dan met Alex gaat, terwijl Alex daarna ineens doodgaat, wat is er dan precies gebeurd?! En alles wordt per aflevering vreemder. Dit is een thriller mensen!

Goed geacteerd

Nog een reden om te kijken is omdat de show goede acteurs en actrices bevat. De twee belangrijkste zijn Joshua Jackson (Dawson’s Creek) en Lizzy Caplan (Master of Sex). Zij dragen de show naar een heel goed niveau, waardoor je elke week als er een nieuwe aflevering komt, het gevoel te hebben naar een film te kijken. Maar ook de rest van de crew doet niet onder. Zo zien we in de serie Alyssa Jirrels, die de dochter van Dan (Jackson) speelt en ook zij is griezelig goed. Zonder te veel willen verklappen: ga nou gewoon kijken. Want élke aflevering gebeurt er iets wat je niet zag aankomen en wordt het nog weer spannender.

Diverse point of views

De laatste reden om deze tv-serie is te kijken is omdat je als kijker het verhaal beleeft vanuit meerdere standpunten, wat je in eerste instantie niet eens doorhebt. In eerste instantie zie je de eerste paar afleveringen heel erg vanuit Dan, maar dit verandert gaandeweg naar de vrouw met wie hij een affaire kreeg. En nog weer later, dus waar we nu zitten in het seizoen, gebeurt er nog iets geks. Als kijker krijg je zo steeds meer informatie om alle puzzelstukjes om zijn plek te krijgen. Geloof ons: je snapt er niets van. Dus laat de detective vooral in je los en ga kijken!