Eerste klassieke games voor PS Plus zijn bekend

News
vrijdag, 29 april 2022 om 9:30
playstation plus newf1655289162
In juni gaat Sony het concept van PlayStation Plus flink op de schop gooien. Zo krijgt de duurste versie onder andere toegang tot klassieke games en daar zijn nu de eerste titels van opgedoken.
Met de lancering van het nieuwe PS Plus op 22 juni zullen er drie tiers beschikbaar komen, waarvan PlayStation Premium de duurste is. Met die versie krijg je niet alleen de huidige voordelen van PlayStation Plus, maar ook een collectie aan honderden klassieke PlayStation games.
Sony heeft nog niet bekendgemaakt welke titels onderdeel zullen zijn van de klassieke PS Plus-collectie, maar er zijn nu wel al een aantal games opgedoken. Een Reddit-gebruiker is namelijk gestuit op vijf games in de backend van PSN, waar alle data is opgeslagen. De games die hoogstwaarschijnlijk onderdeel zullen worden van PS Plus Premium zijn:
  • Tekken 2
  • Ridge Racers 2
  • Mr. Driller
  • Worms World Party
  • Worms Armageddon
De games zijn een mix van titels die zijn verschenen voor de originele PlayStation en de PSP. Naast deze klassieke games zullen waarschijnlijk ook vier Syphon Filter games naar de collectie van PS Plus komen. Die games hebben recent namelijk een leeftijdsclassificering gekregen.

Nog meer veranderingen voor PS Plus

Naast de introductie van drie tiers en een collectie van klassieke PlayStation games zullen er nog meer dingen veranderen op 22 juni. De grootste daarvan is dat PlayStation Now zal verdwijnen en toegevoegd gaat worden aan PS Plus Extra en PS Plus Premium.
Het aanbod van de games zal ook veranderen, want Sony gaat meer grote games toevoegen, zoals Returnal en Spider-Man: Miles Morales. Ondertussen lijkt het erop dat Sony ook een bezem haalt door de collectie van PS Now, voordat de overgang naar het nieuwe PS Plus wordt ingezet.

Populair Nieuws