Eerste How I Met Your Father castfoto onthuld

News
vrijdag, 20 augustus 2021 om 11:45
how i met your motherf1628688554
De eerste castfoto van How I Met Your Father is uit de doeken gedaan. De spin-off serie van How I Met Your Mother met Hilary Duff in de hoofdrol krijgt tien afleveringen. Nu heeft de actrice ook de eerste foto onthuld waarop de gehele cast te zien is.
De nieuwe serie volgt Sophie (gespeeld door Hilary Duff) die aan haar zoontje vertelt hoe ze zijn vader is tegengekomen, hetzelfde format dat ook voor How I Met Your Mother werd gebruikt. Dit keer speelt het verhaal zich alleen af in 2021 waarbij we de avonturen van Sophie en haar vriendengroep volgen.
In een bericht op Instagram vraagt Duff haar volgers of ze klaar zijn voor de nieuwe serie. "Wie is er klaar voor ons??? We hebben misschien wel of niet voor het appartement van een bepaald persoon gezeten... #himfy", leest het bijschift van het bericht. Check hieronder zelf de foto.

How I Met Your Father nog zonder releasedatum

Fans moeten alleen nog wel even wachten op de serie. Er is namelijk nog geen releasedatum bekendgemaakt voor de How I Met Your Mother spinoff. Ook is nog onduidelijk op welk platform de serie in Nederland gaat verschijnen. Gezien de serie door Hulu is besteld, lijkt de logische keuze voor Nederland te vallen op Disney+. Onder het Star-merk zijn immers verschillende Hulu-series al naar Nederland gekomen. Voor nu blijft het alleen nog even gissen.

Populair Nieuws