Cast How I Met Your Mother spin-off uit de doeken gedaan

News
woensdag, 11 augustus 2021 om 15:30
how i met your motherf1628688554
Ruim zeven jaar nadat de laatste aflevering van How I Met Your Mother uitgezonden werd, krijgt de serie een spin-off: How I Met Your Father. De cast van de nieuwe show is nu uit de doeken gedaan.
Het concept van How I Met Your Mother is vrij simpel. Een oude Ted Mosby vertelt aan zijn kinderen het verhaal van hoe hij hun moeder ooit heeft ontmoet. Met negen seizoenen was dat een behoorlijk lang verhaal, maar in 2014 kwam er eindelijk een einde aan de show.
Binnenkort komt er alleen een spiritueel vervolg op de komedie, namelijk een spin-off genaamd How I Met Your Father. Deze keer is het Hilary Duff die aan haar kinderen laat weten hoe ze hun vader heeft ontmoet, met deze keer een andere cast aan karakters. Via The Hollywood Reporter is nu namelijk de main cast van How I Met Your Father onthuld.

Wie spelen er naast Hilary Duff?

De hoofdrol van Sophie is uiteraard voor Hilary Duff (Lizzie McGuire, Younger) die daarnaast ook optreedt als producent voor de show. De vriendengroep bestaat daarnaast uit Chris Lowell (Veronica Mars), die de muzikant en Uber-chauffeur Jesse speelt, en Tom Ainsley (The Royals), de huisgenoot van Jesse genaamd Charlie en aspirant-model. Bij Jesse en Charlie woont daarnaast rasoptimist Sid, gespeeld door Suraj Sharma. Francia Raisa vertolkt ondertussen de rol van Valentina, de huisgenoot en beste vriend van Sophie. De cast van How I Met Your Father wordt afgemaakt door Tien Tran, die de geadopteerde zus van Jesse speelt.
Wanneer de spin-off van How I Met Your Mother precies zal verschijnen is nog niet bekend. Wel weten we al dat het eerste seizoen tien afleveringen zal krijgen. Een stuk minder dan de originele show, die meteen 22 episodes kreeg.