Eerste GTA 6 screenshot mogelijk gelekt

  Op Twitter lijkt de eerste GTA 6 screenshot te zijn gelekt waaruit op te maken valt dat een groot aantal eerdere geruchten rondom de game lijken te kloppen. De foto lijkt de setting van de game te tonen. Bekijk de eerste afbeelding hieronder!

  Op de foto zijn een aantal details te zien die de indruk wekken dat het hier om de eerste foto gaat van Grand Theft Auto VI. Zo is het font rechtsonderin dat van GTA Vice City en lijkt de stad op de achtergrond de vorm te hebben van Miami, de stad waarop Vice City is gebaseerd. De foto is helaas alleen niet helemaal duidelijk.

  Volgens het Twitter-account dat de foto heeft gedeeld heeft dit een reden. De foto zou namelijk tijdens een interne meeting stiekem genomen zijn en daarna zijn uitgelekt. De tweet met foto kun je hieronder bekijken.

  Officieel nog niets bekend

  Of de foto daadwerkelijk afkomstig is van de game valt nog te betwisten. Rockstar Games heeft immers niets bevestigd en op basis van eerdere geruchten zal dit waarschijnlijk ook niet bevestigd worden. Om deze reden is het verstandig om het nieuws met een korreltje zout te nemen.

  Als de foto blijkt te kloppen zou dat niet heel onverwacht komen. Een week geleden lekte een acteur namelijk per ongeluk dat hij een rol had in de game. Het betreft de Mexicaanse acteur Jorge Consejo die toegaf dat hij The Mexican zou spelen in de game, waarna de website snel offline werd gehaald. Ook de website van GTA 6 heeft achter de schermen wat updates gekregen die doen vermoeden dat een aankondiging onderweg is.

  GTA 6 door rapport bevestigd

  Dankzij een artikel van Jason Schreier, voormalig redacteur van Kotaku, is duidelijk geworden dat GTA 6 daadwerkelijk in ontwikkeling is. De game zou daadwerkelijk gemaakt worden door Rockstar Games, maar zou pas in een vroeg stadium van ontwikkeling zitten. De game zou dan ook nog lang niet verschijnen, waardoor het nog waarschijnlijker is dat de bovenstaande screenshot vals is.

  Dit artikel is op 10 juli 2020 bijgewerkt.

  Grand Theft Auto VI

  Verkijgbaar vanaf 31 december 2022

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.