Mogelijk personage uit GTA 6 gelekt

  Inmiddels lijkt het algemeen bekend, dat Grand Theft Auto 6 onderweg is. Naar verwachting zal het niet heel veel langer meer gaan duren voordat Rockstar Games het GTA 6 officieel zal aankondigen. Het ontwikkelen van de game kan jaren in beslag nemen.

  Zo nu en dan lijkt er het een en ander uit te lekken over de opkomende next-gen console game. Stemacteur Jorge Consejo heeft Grand Theft Auto 6 in zijn CV gezet. Het gaat om een taak uit 2018, die pas nu in de CV van de stemacteur is opgedoken. Hij zou voor Grand Theft Auto 6 stemmen in hebben gesproken voor ‘The Mexican‘.

  Hoe belangrijk dit personage in GTA 6 gaat zijn is onbekend. Voor nu weten we alleen dat het om een karakter gaat dat geen hoofdrol heeft. Deze opnames vonden al twee jaar geleden plaats.

  Mexico

  De stemacteur is bekend om zijn talent met de Spaanse taal. Dit geeft wellicht een aanwijzing naar de mogelijke locatie(s) van GTA 6. Geruchten gaan dat de nieuwe game zich afspeelt in deels Spaanstalige Vice City. Ook Mexico is genoemd als een nieuwe locatie.

  In een reactie op Twitter ontkent de Spaanse acteur het lek niet. Wel deelt hij dat hij niets kan zeggen over lopende projecten.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.