Call of Duty Modern Warfare Season 3 details gelekt

  De week gaat goed van start voor fans van Call of Duty Modern Warfare. Er zijn namelijk nieuwe details gelekt over Call of Duty Modern Warfare Season 3. Zo lijkt er een gloednieuwe map aan te komen.

  Infinity Ward

  Een aantal dataminers claimt een gloednieuwe map te hebben gevonden die met de start van Call of Duty Modern Warfare naar de game zou moeten komen. Deze nieuwe gevechtsarena heet “Village” en zou compleet nieuw zijn. Van de ontdekte schetsen valt vanaf bovenaf op te merken dat de map een compleet andere lay-out heeft dan de map “Village” die in Call of Duty Modern Warfare 3 te vinden was.

  Via CharlieIntel is een andere foto van de nieuwe map opgedoken die een beeld geeft van de omgevingen. De foto toont een laadscherm waarop “Village” is afgebeeld. Hierop is een bosrijk dorp te zien met een aantal houten huizen die in brand staan. De nieuwe arena lijkt drie paden te bevatten, wat tactische spelers alvast op ideeën kan brengen voordat de map gelanceerd wordt.

  Call of Duty Modern Warfare Season 3 komt deze week

  Een paar dagen geleden maakte Infinity Ward al bekend dat Call of Duty Modern Warfare Season 3 zou lanceren in de week van 6 april. Specifiek gaat het seizoen van start op woensdag 8 april. Het nieuwe seizoen brengt tevens de verrassende terugkeer van één van de personages uit de campaign van Call of Duty Modern Warfare (2019).

  Met het nieuwe seizoen wordt tevens een nieuwe Battle Pass geïntroduceerd. Deze zal ook bruikbaar zijn in de nieuwe, gratis battle-royale Call of Duty Warzone. Nadat deze nieuwe game vorige maand gratis werd uitgebracht, wist Warzone al snel populariteit te vergaren. De game wist in enkele dagen meer dan 15 miljoen spelers te vermaken.

  Update

  Inmiddels is Call of Duty Modern Warfare season 3 ingeruild voor season 4. Het nieuwe seizoen is aan het begin van april van start gegaan, nadat deze eerst werd uitgesteld wegens de protesten in de Verenigde Staten. Season 5 lijkt er bijna aan te komen.

  Dit artikel is bijgewerkt op 31 juli 2020.

  Call of Duty: Warzone

  Verkijgbaar vanaf 10 march 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.