PS Plus Essential games voor februari 2023 bekendgemaakt

News
woensdag, 01 februari 2023 om 18:00
ps plus ps5f1631005854
Het is de woensdag voor de eerste dinsdag van de maand en dus is het tijd voor de bekendmaking van de PS Plus games van februari 2023. Sony heeft de gratis PS Plus Essential games voor de nieuwe maand bekendgemaakt. Zit er iets voor jou bij?
Het is einde van de maand en dus het weer tijd voor de bekendmaking van de nieuwe gratis PS Plus Essential games. Deze maand kunnen PS Plus abonnees niet alleen de inmiddels standaard drie gratis games claimen, ze krijgen deze maand zelfs een extraatje!
Zoals vrijwel maandelijks was ook vaste bron billbil-kun was weer van de partij en lekte de gratis games voortijdig uit. Toch blijft het altijd spannend of de daadwerkelijke officiële bekendmaking van Sony daarmee overeenkomt. Sony heeft nu een einde gemaakt aan de spanning en heeft ons verteld welke games PS Plus abonnees tegemoet kunnen zien. Had billbil-kun het bij het rechte einde?

Gratis games voor PS Plus Essential voor februari 2023

Sony maakt de line-up voor de nieuwe maand van PS Plus altijd bekend op de woensdag vóór de eerste dinsdag van de maand. Deze maand voelt dat wat vreemd uit omdat die datum zelfs op de eerste dag van februari valt. Toch weten we nu officieel wat PS Plus abonnees vanaf 7 februari 2023 kunnen claimen.
De komende maand kunnen alle abonnees van PS Plus kennismaken met maar liefst vier games. Tenminste, drie games en een bijzonder uitgebreid DLC pakket voor een gratis game: Destiny 2. De games zullen vanaf dinsdag 7 februari 2023 beschikbaar zijn. De games voor februari 2023 zijn:
Tot 7 februari kunnen de games van januari nog gescoord worden, en dat zijn niet de minste. Zorg dus dat je ze niet mist:
Om de games ook na februari te kunnen spelen hoef je de games niet te downloaden, voor eind januari claimen is voldoende. Vanaf dat moment staan ze in je PS Plus library zolang je PS Plus Essential of hoger abonnement loopt en kan je ze altijd downloaden en spelen. Ook als je het laat verlopen en later weer activeert kun je je eerder geclaimde games weer spelen. Met de duurdere PS Plus Extra en Premium abonnementen kun je nog veel meer games gratis spelen, maar dan in een soort Game Pass-model.

Populair Nieuws