Storing bij Rabobank zorgt voor vervelend begin van de werkweek

News
maandag, 27 september 2021 om 10:00
storingf1623744697
De maandag is voor veel mensen al een verschrikkelijke dag, maar die frustaties zullen nu helemaal groot zijn. Een storing bij de Rabobank zorgt namelijk voor een vervelend begin van de werkweek.
De laatste maanden houdt het maar niet op qua technische problemen bij veel bedrijven. Door de coronapandemie werken we namelijk veel thuis, waardoor online diensten steeds onder druk komen te staan. Ook de banken hebben veel last van storingen, waarbij het nu opnieuw raak lijkt te zijn voor de Rabobank.

Vervelende storing bij de Rabobank

Op Allestoringen.nl worden er namelijk veel meldingen gemaakt van een storing bij de Nederlandse bank. Veel klachten gaan over het overzicht van het creditcard overzicht, die voor veel klanten niet op te vragen is. Anderzijds zijn er ook klachten over het inloggen bij het internetbankieren, waardoor het überhaupt lastig is om bankzaken te regelen.
Het is te hopen dat de storing bij de Rabobank snel is opgelost. Het lijkt er alleen op dat de technische problemen bij de bank zelf nog niet bekend zijn. Op de overzichtspagina van storingen wordt namelijk gemeld dat alle diensten in de lucht zijn.

Populair Nieuws