Eerste beelden duiken op van de nieuwe Cuphead serie

  Netflix heeft op Twitter de eerste beelden laten zien van de teaser voor de nieuwe serie van Cuphead. The Cuphead Show! is gebaseerd op het goed ontvangen spel Cuphead uit 2017. Vorig jaar werd de serie aangekondigd door studio MDHR.

  De teaser van The Cuphead Show! laat een blik achter de schermen zien. We zien onder andere de stemacteur voor Cuphead en Mugman en er worden beelden vertoond van de tekeningen voor de serie. The Cuphead Show! is gebaseerd op de computerspel Cuphead dat door Studio MDHR Entertainment werd ontwikkeld. De game werd gelanceerd in september 2017. Twee weken nadat het spel was gelanceerd werd het al meer dan twee miljoen keer verkocht.

  The Cuphead Show! wordt geproduceerd door Chad en Jared Moldenhauer die samenwerken met CJ Kettler. De serie zal net als de game een stijl hebben van Max Fleischer, een animatiestijl van klassieke animatiefilms uit de jaren 30. De serie wordt op dit moment op afstand gemaakt. De stemacteurs spreken bijvoorbeeld zelf thuis de stemmen in. De stem van Cuphead zal ingesproken worden door Tru Valentino en de stem van Mugman zal worden ingesproken door Frank Todaro.

  Releasedatum

  De serie zal met de hand worden getekend door een eigen studio van Netflix. The Cuphead Show! zal een heel ander verhaal vertellen dan in de game van Cuphead. Nu iedereen van de cast en crew thuiswerken aan de animatieserie is het nog niet duidelijk wanneer de releasedatum bekend zal worden gemaakt en wanneer de serie op Netflix zal verschijnen.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.