Call of Duty Black Ops Cold War trapt gamescom 2020 af met nieuwe details

News
donderdag, 27 augustus 2020 om 20:05
3726084 cod black ops cold war 2f1598527115
Call of Black Ops Cold War heeft de eer om gamescom 2020 Opening Night Live af te trappen met nieuwe details en nieuwe beelden.
Meteen aan het begin van gamescom 2020 Opening Night Live was het raak. Call of Duty Black Ops Cold War trapte de show af met nieuwe details. De game brengt als nieuw element dat we een eigen karakter kunnen maken en dat de game verschillende eindes heeft die door niet-lineaire gameplay worden vrijgespeeld. Vervolgens is het tijd voor nieuwe beelden van de game.
In de trailer wordt er overleg gevoerd door een aantal hoog gestelde heren. Ze praten over Perseus, een Russische boogeyman die de wereld bedreigt. De president wil dat er meteen actie wordt ondernomen, want anders zijn de vrije mensen van de wereld de pineut.
Check de trailer hieronder:

Call of Duty Black Ops: Cold War wordt kat- en muisspel

Cold War belooft een nieuwe jacht te openen op een terrorist die de wereld zoals we deze kennen dreigt te vernietigen. Dat belooft weer een flink aantal missies in nog onbekend gebied in de campaign modus van de game. In Call of Duty Black Ops Cold War reis je onder andere af naar verschillende locaties van de Koude Oorlog . Je komt bijvoorbeeld in Oost-Berlijn, Vietnam, Turkije en het KGB-hoofdkwartier van de Sovjets terecht.
Sowieso komt er in september meer informatie voorbij over de multiplayer van Call of Duty Black Ops Cold War. De game komt op 13 november uit voor Xbox one, PC, PlayStation 4 en alle next-gen consoles.

Populair Nieuws