Deadpool-regisseur gaat zich ontfermen over Borderlands-film

News
maandag, 09 januari 2023 om 13:30
borderlandsf1624620537
De Borderlands-film is druk in ontwikkeling, maar er gaat nu nog een nieuwe aan werken. Tim Miller, de regisseur van Deadpool, neemt namelijk de taken over van Eli Roth.
Er gingen speculaties rond dat Eli Roth helemaal vervangen werd door Tim Miller voor de Borderlands-film, maar volgens Deadline is dat niet het geval. De Deadpool-regisseur neemt wel de regie over, maar alleen voor de twee weken aan reshoots die op de planning staan.
Roth is nu zelf namelijk druk bezig met een andere film, waardoor hij geen tijd heeft om de reshoots zelf te regisseren. Miller en Roth zijn bekenden van elkaar, waardoor hij waarschijnlijk het vertrouwen heeft om de werkzaamheden goed over te nemen.
De film waar Roth nu aan werkt is Thanksgiving, een horrorfilm die gebaseerd is op een mock trailer die de regisseur ooit heeft gemaakt voor Grindhouse van Quentin Tarantino en Robert Rodriguez. De trailer was zo populair dat er nu dus een echte film van wordt gemaakt.

Borderlands nu ook naar het witte doek

De Borderlands games zijn zeer populair bij de fans en er wordt daarom nu ook al een lange tijd gewerkt aan een film. Het project werd al aangekondigd in 2015, maar pas in 2020 kwam er wat voortgang in toen Eli Roth werd aangetrokken om het script te schrijven, samen met Craig Mazin, de creator van Chernobyl en The Last of Us serie.
Voor de Borderlands-film zijn er een aantal grote namen bekendgemaakt. Zo zal Cate Blanchett de rol van Lilith spelen, Kevin Hart kruipt in de huid van Roland, Jack Black speelt de praatgrage robot Claptrap en Jamie Lee Curtis is ingehuurd als Dr. Patricia Tannis.

Populair Nieuws