Scoor Batman Arkham en meer met dikke korting op Steam

News
donderdag, 22 februari 2024 om 14:30
batman arkham collectionf1647606895
Er zijn weinig superheldengames games zo geliefd als de Batman Arkham-reeks. Je kunt deze games nu met flinke korting scoren op Steam. Bovendien blijft het daar niet bij.
Suicide Squad: Kill the Justice League is een controversiële toevoeging aan het Batman Arkham-universum. Maar gelukkig doet dat niet per se afbreuk aan de kwaliteit van de eerdere games. Die kun je nu, samen met allerlei andere Batman-titels, voor een vrij lage prijs scoren op Steam.

Grote Batman sale op Steam

Voor de verjaardag van Bruce Wayne komt Warner Bros. Games namelijk met een flinke sale. Daarin is de Batman Arkham Collection voor een zacht prijsje te scoren, maar er zijn ook bijvoorbeeld de LEGO Batman games in de aanbieding. We zetten wat leuke deals op een rij:
Er zijn nog meer games in de aanbieding. Ook DLC voor de bovenstaande titels gaat voor een zacht prijsje over de toonbank, dus het kan lonen om even bij Steam te kijken, zelfs als je al het bovenstaande al in je bibliotheek hebt.
Ook als je niet zo fan bent van Batman kun je deze week leuke games met korting scoren. Er is bijvoorbeeld een sale bij bol.com met allerlei mooie kortingen. Bij MediaMarkt zijn er goede aanbiedingen op tech.