Een Marvel held keert terug in nieuwe Disney+ serie

News
zaterdag, 29 oktober 2022 om 14:00
marvelf1667037119
Er komen al regelmatig Marvel series uit op Disney+ en er staat ook nog een aantal op de planning. Nu lijkt het erop dat er nog een serie aan zit te komen rondom het karakter Vision.
De serie WandaVision is de eerste serie die Marvel ooit op Disney+ uitbracht. De serie heeft dan ook verschillende verhaallijnen opgezet. Daarom komt er ook een Agatha: House of Harkness aan. Nu lijkt het er volgens Deadline op dat er ook een serie rondom de nieuwe Vision aan zit te komen. In de Avengers: Endgame film uit 2019 was de held Vision gesneuveld. Als gevolg daarvan kwam de WandaVision serie vorig jaar uit. In deze serie was er een nieuwe Vision geïntroduceerd waar we na WandaVision niks meer van hebben gezien.
Dit karakter komt dus terug in deze mogelijke Disney+ serie. Het gaat Vision Quest heten en acteur Paul Bettany neemt weer de rol van Vision op zich. Volgende weken gaan de schrijvers beginnen met het schrijven van Vision Quest. De serie gaat over de nieuwe Vision die het geheugen van de oude Vision terug probeert te krijgen en ondanks dat de serie zich richt op het karakter van Bettany, lijkt het erop dat ook Wanda Maximoff (Scarlett Witch) in de Marvel serie te zien gaat zijn.

Nog meer Marvel helden op Disney+

Het lijkt erop dat Vision Quest voorlopig nog niet uitkomt, aangezien het nog in een vroege fase van ontwikkeling is. Tot die tijd kunnen Marvelfans nog genieten van genoeg andere series op Disney+. De serie She-Hulk is namelijk pas afgerond en daarin zagen we ook al Hulk terugkeren. Volgend jaar komt de Secret Invasion serie uit en daarin speelt Nick Fury de hoofdrol. Maar voor die tijd kun je samen met de Guardians of the Galaxy kerst vieren want in november is The Guardians of the Galaxy Holiday Special te zien op Disney+.

Populair Nieuws