Een gloednieuwe Horizon game komt naar PSVR2

News
woensdag, 05 januari 2022 om 11:45
call of the mountainf1641375500
Terwijl elke Horizon fan met smacht naar de release van Horizon Forbidden West uitkijkt, is er nog een game die zij op hun verlanglijstje mogen zetten. Dinsdagavond is namelijk een PSVR2 game van Horizon aangekondigd!
Tijdens de CES2022 presentatie van Sony op dinsdagavond kwam iets interessants voorbij voor Horizon fans. Geen updates over de nieuwe game Forbidden West, maar de aankondiging van een gloednieuwe VR game rondom de wereld van Horizon. Jan-Bart van Beek, studio director van Guerilla, legt uit wat we van deze nieuwe Horizon game kunnen verwachten.
In een teaser video rondom de nieuwe Horizon VR game, die gaat met de naam Call of the Mountain, vertelt Van Beek het volgende.

Wat weten we over de nieuwe game?

We krijgen dus nog een nieuwe Horizon ervaring voorgeschoteld. De game is speciaal gemaakt voor PlayStations nieuwe VR hardware, PlayStation VR2, en is speciaal gemaakt om de limieten van technologie en hardware op te zoeken. De nieuwe game laat goed zien tot wat we er nu allemaal mogelijk is met virtual reality. In de korte trailer krijgen we een ontzettend kort stukje van de game te zien. Zo zien we vanuit Aloys ogen hoe zij bijna door een Tallneck (een machine uit Horizon Zero Dawn) wordt verpletterd.
Er is verder nog helemaal niks bekend over de nieuwe game, de releasedatum en alles wat daarbij komt kijken moet nog aangekondigd worden. Toch belooft 2022 een ontzettend goed jaar te worden voor Horizon fans, aangezien we nu ineens een tweede game voorgeschoteld krijgen. Meer weten over Forbidden West? Je leest het allemaal hier!