Ed Sheeran's The Sum of It All nu op Disney+ te zien

News
woensdag, 03 mei 2023 om 11:00
edsheeranthesumofitall 05 44f9fde0jpegf1683101258
De superster Ed Sheeran geeft in de vierdelige documentaire The Sum of It All een inkijk in zijn leven met veel behind-the-scenes beelden. Alle vier de delen zijn vanaf vandaag te zien op Disney+.
In de nieuwe documentaire-serie The Sum of It All geeft Ed Sheeran een uniek kijkje achter de schermen van het leven van deze wereldwijde superster. In vier delen loodst Sheeran de kijker door zijn leven en geeft hij zijn visie op de universele thema's die zijn muziek inspireren.
Met unieke beelden van zowel zijn stadion-tours als zijn privéleven met familie en vrienden geeft de serie een niet eerder vertoond inzicht in wat Sheeran drijft. Vandaag zijn alle vier de delen van de documentaire op Disney+ verschenen. Elke aflevering duurt ongeveer 30 minuten.

Niet de eerste keer dat Sheeran op scherm verschijnt

Ed Sheeran staat natuurlijk vooral bekend om zijn muziek. Met songs als Perfect, Bad Habits en vooral Shape of You bestormt hij regelmatig de hitlijsten en is niet uit de jaarlijkse lijstjes van meest succesvolle artiesten weg te denken. Ook is hij niet vies van samenwerkingen. Zo bracht hij samen met Justin Bieber I don't care uit en werkte hij samen met Eminem voor de single River.
Daar blijft het niet bij, want Sheeran komt ook graag langs voor cameos in series. Zo viel zijn verschijning in Game of Thrones nogal op. Hij kwam ook langs in Saturday Night Live, gaf een opvallend concert in de Netflix film Red Notice, en komt hij prominent voorbij in de film Yesterday, waar hij muzikant Jack helpt om de songs van de Beatles nog beter op de bühne te zetten.
Ook is dit niet de eerste documentaire over Sheeran die verscheen. Enkele jaren geleden verscheen op Apple Music al eens een film over zijn manier van muziekmaken.