EA toont Need for Speed Unbound gameplay trailer

News
woensdag, 12 oktober 2022 om 13:00
need for speed unboundf1665070595
EA heeft een nieuwe trailer voor Need for Speed Unbound uitgebracht. In de trailer zijn de eerste gameplay beelden te zien voor de nieuwe Need for Speed game.
Na een aankondigingstrailer afgelopen week met A$AP Rocky, heeft EA nu de eerste trailer met gameplay uitgebracht voor Need for Speed Unbound. In de trailer is te zien hoe de game er daadwerkelijk uit komt te zien als het uitkomt op 2 december. EA heeft met deze trailer vooral laten zien hoe de nieuw geïntroduceerde effecten samenkomen met de stijl die we van de Need for Speed games gewend zijn.
EA laat spelers zelf de effecten kiezen die tijdens de races getoond worden. Op Twitter hebben fans al laten weten dat ze niet blij zijn met de effecten die Need for Speed unbound met zich meebrengt. Het officiële Need for Speed account heeft hierop gereageerd.

EA laat spelers Need for Speed Unbound al voor release spelen

Uitgever EA geeft spelers de mogelijkheid om Need for Speed Unbound al voor release te spelen. Als je lid wordt van EA Play kun je de game al vanaf 29 november, drie dagen voor de release, 10 uur lang spelen.
Op PC zal het spelen van Need for Speed Unbound anders te werk gaan dan we de afgelopen 10 jaar gewend zijn van de games van EA. De Origin aplicatie is namelijk vervangen door de nieuwe EA app.