EA toont Need for Speed Unbound in opvallende stijl

News
vrijdag, 07 oktober 2022 om 9:00
need for speed unboundf1665070595
Al een tijdje gingen er geruchten dat EA snel met een nieuwe Need for Speed zou komen. Uiteindelijk werd dat bevestigd. Nu is de eerste trailer getoond en deze toont een opvallende visuele stijl.
De nieuwste Need for Speed is onthuld en hij heet Unbound. Dat werd onlangs al naar buiten gebracht door Tom Henderson en op iets cryptischere wijze door The Snitch. Dat is niet de enige gelekte informatie die helemaal lijkt te kloppen.
Er zijn bijvoorbeeld ook al langer geruchten dat Need for Speed Unbound een bijzondere visuele stijl hanteert. Doorgaans heeft Need for Speed redelijk realistische graphics, maar in Unbound is er gekozen voor een cel shaded look. Qua vormgeving blijven de auto's realistisch, maar op veel andere vlakken doet de game meer denken aan cartoons of anime.
Voor het eerst in de reeks biedt Unbound een 4K resolutie en 60 fps. De game zal ook niet uitgebracht worden voor de consoles van de vorige generatie. Op PS5, Xbox Series X en PC verschijnt hij wel redelijk snel, namelijk op 2 december. Deze datum was ook al gelekt.

Kun je Need for Speed Unbound voor release al spelen?

Mocht je niet kunnen wachten om weer over de weg te scheuren, dan kun je overwegen om lid te worden van EA Play. Via EA Play Pro kun je namelijk drie dagen voor release, vanaf 29 november, onbeperkt aan de slag met Need for Speed Unbound. Met een normaal lidmaatschap kun daarvoor al aan de slag met een proefversie van 10 uur, maar dan krijg je weer niet de onbeperkte early access. EA Play is inbegrepen bij Xbox Game Pass Ultimate.