EA Sports FC 24 wordt snel uitgebreid getoond

News
dinsdag, 11 juli 2023 om 10:30
ea sports fc key artf1689062303
Dit jaar maakt EA geen FIFA-game, maar een EA Sports FC-game. De banden met de FIFA zijn gebroken, maar het staat EA vrij om voetbalsimulatiegames te blijven maken. Hoe dat uitpakt zullen we deze week nog zien.
Na de zomer verschijnt de eerste versie van EA Sports FC. Die zal waarschijnlijk enigszins op de bekende FIFA-games lijken, maar veel details over de game zijn nog niet gedeeld. Dat zal binnenkort veranderen, want op 13 juli wordt de game uitgebreid uit de doeken gedaan.
Dat zal gebeuren tijdens een livestreamevenement dat te zien is via YouTube. Er zullen nieuwe details over de game worden onthuld en ook de coverster van EA Sports FC 24 wordt onthuld. Dat alles gebeurt aanstaande donderdag om 18.30 Nederlandse tijd.
Overigens kunnen we al een goede gok wagen wat betreft de coverster van EA Sports FC 24. Niet al te lang geleden lekte namelijk al uit dat het Erling Haaland zou zijn. De Noor staat nogal prominent in het midden van de reeds onthulde cover voor de Ultimate Edition, dus het lijkt niet onwaarschijnlijk dat hij inderdaad de coverster van de standaardeditie wordt.

Wanneer is de release van EA Sports FC?

Dezelfde persoon die Erling Haaland aanwees als coverster beweerde overigens ook de releasedatum van de game te weten. Die is niet anders dan toen EA de games nog onder de FIFA-naam maakte, want EA Sports FC zou op 29 september moeten verschijnen. Overigens beschreef dezelfde bron een cover voor de Ultimate Edition die klopt met wat nu is onthuld, dus het lijkt erop dat zijn informatie klopt.