EA Sports FC 24 PS5 bundel nu goedkoop te scoren!

News
vrijdag, 29 september 2023 om 12:00
ea sports fc 24 haalandf1689331167
Het is zover: EA Sports FC 24 ligt nu in de winkel. Mocht je die graag op een current-gen console willen spelen, maar nog vastzitten op last-gen, dan geldt er voorlopig nog een mooie deal. Een bundel van EA Sports FC en de PS5 is namelijk met flinke korting te scoren.
Als je de PS4-versie van EA Sports FC 24 koopt, zit je dankzij de cross-gen bundel in principe goed voor een uiteindelijke upgrade naar PS5. Maar als je eigenlijk vanaf dag één op PS5 wil spelen, is er een mooie deal beschikbaar. De eerder onthulde bundel van EA Sports FC 24 met een PS5 gaat namelijk over de toonbank voor minder dan wat de PS5 normaal kost.

Scoor een PS5 met EA Sports FC 24 met korting!

De bundel kost voorlopig namelijk maar 490 euro, terwijl de adviesprijs van een losse PS5 550 euro is. De waarde van de bundel komt zelfs op een slordige 620 euro, dus je bespaart flink met deze deal. De deal geldt bij verschillende winkels:
De deal is ook te vinden bij PlayStation Direct, waar te lezen valt dat hij tot 12 oktober geldt. Waarschijnlijk zal dat ook gelden bij de andere winkels. Overigens zijn alle bovenstaande prijzen een tientje goedkoper dan de prijs die PlayStation zelf biedt.
EA Sports FC 24 is een nieuwe naam voor voetbalfans, maar in feite is het de vervanger van FIFA 24. EA besloot vorig jaar om niet meer te betalen voor de FIFA-licentie, omdat die buiten WK-jaren niet zoveel opleverde. Maar ook zonder de licentie blijft EA voetbalsimulatiegames maken onder de naam EA Sports FC.

Populair Nieuws