EA Sports FC 24 krijgt een PS5 bundel

News
donderdag, 21 september 2023 om 10:00
playstation 5f1603819462
Wie nog geen PS5 heeft, maar wel de de next-gen versie van EA Sports FC 24 wil spelen, kan twee vliegen in één klap slaan. De game wordt namelijk gebundeld met de PS5. De release is tegelijk met de release van de game.
Er zijn inmiddels aardig wat PS5 bundels te scoren. Deze maand verscheen er bijvoorbeeld een voor Marvel’s Spider-Man 2, maar tegen het einde van de maand is er nog één te scoren voor een andere grote release. EA Sports FC 24 wordt namelijk gebundeld met de PS5.
Het is geen speciale uitgave van de console, maar gewoon een standaardversie van de PS5 met disc drive in het wit. In de bundel vind je verder een voucher voor de volledige versie vasn EA Sports FC 24. Je krijgt ook een DLC code voor één Rare Gold Players Pack en 3 Icon Players voor 5 Ultimate Team matches.
De console-bundel is beschikbaar vanaf 29 september, dezelfde dag dat EA Sports FC 24 verschijnt. Hij kan momenteel nog niet in de pre-order gezet worden. Dat is mogelijk vanaf 25 september via PlayStation Direct of deelnemende winkels.

Ook PS5 DualSense gebundeld met EA Sports FC 24

Mocht je de PS5 niet nodig hebben, maar wel een nieuwe DualSense kunnen gebruiken, dan is daar ook een mogelijkheid voor. Er komt namelijk ook een bundel van de DualSense met de game. Ook het DLC-pakket is daarbij inbegrepen.