Stranger Things onthult dit weekend een groot geheim

News
zaterdag, 05 november 2022 om 12:30
verrassing releasedate stranger things seizoen 4 bekendf1618509731
Stranger Things-fans opgelet: aankomende zondag is het Stranger Things-dag, wat betekent dat er online van alles te doen is. Bij de verschillende activiteiten houdt het niet op: er wordt ook een ‘groot geheim’ onthuld.
Aankomende zondag is het 6 november, de dag waarop Will Byers vermist werd in 1983. Deze dag is daarom uitgeroepen tot Stranger Things-dag. In Noord-Amerika wordt het tweede deel van seizoen 4 in verschillende bioscopen getoond, maar internationale fans worden ook verwend. Online is er namelijk genoeg te doen.

Wanneer wordt het geheim onthuld?

De festiviteiten beginnen om 20:00 Nederlandse tijd. Door de uren heen worden onder andere nieuwe foto’s en merchandise onthuld, is er een triviaspel te spelen met een speciale gast en wellicht het interessantste voor fans: er wordt om middernacht Nederlandse tijd een geheim onthuld.
Fans hoeven in ieder geval niet te rekenen op eerste beelden van het vijfde en laatste seizoen. Millie Bobby Brown liet eerder al weten dat het filmen pas volgend jaar begint. Of het geheim überhaupt iets te maken heeft met het nieuwe seizoen is nog niet helemaal duidelijk.
De nieuwe merchandise wordt voornamelijk in Amerikaanse ketens verkocht, maar internationale fans kunnen van 6 tot 11 november bij de officiële online shop van Netflix terecht.
Stranger Things-dag is te volgen via de officiële social mediakanalen van de Netflix Original, dus zorg ervoor dat je de serie volgt op Twitter, Instagram of Facebook.