Zo kan je tickets scoren voor de F1 Dutch Grand Prix van 2023

News
woensdag, 21 september 2022 om 10:15
gp nederland f1 2022f1662448490
De FIA en Liberty Media hebben eindelijk de F1 kalender voor volgend seizoen onthuld. Maar kan je nu tickets scoren voor de F1 Dutch Grand Prix van 2023? Wij leggen het voor je uit.
Het maken van een kalender voor de Formule 1 is altijd een hele puzzel voor de FOM en Liberty Media. Er komen namelijk veel zaken bij kijken voor alle organisaties. Welke circuits zijn er bijvoorbeeld beschikbaar, hoe zit het met het weer, is alles mogelijk qua transport en ga zo maar door.
Voor fans blijft het daardoor vaak lang onduidelijk of ze kunnen afreizen naar een race. Veelal worden er namelijk ook pas kaarten verkocht wanneer de kalender bekend is, zodat fans niet een hotel en vlucht boeken voor de verkeerde periode.

Kaartjes scoren voor de Dutch Grand Prix

Voor de F1 Dutch Grand Prix hebben de organisatoren het alleen iets anders geregeld. In plaats van een normale verkoop van tickets hadden fans de mogelijkheid om kaartjes aan te vragen voor de race van volgend jaar. Wil je graag bij de Nederlandse Grand Prix aanwezig zijn, dan ben je daar momenteel helaas te laat voor. De aanmeldperiode liep namelijk van 2 tot en met 16 september.
Betekent dat dat je nu helemaal geen tickets meer kan krijgen voor de Dutch Grand Prix in 2023? Nee, maar je zal wel een beetje geluk moeten hebben of meer geld dan normaal willen besteden. Uiterlijk 20 oktober zal de organisatie van de race namelijk de tickets voor de race toewijzen. De kans is groot dat rond die datum vervolgens ook tickets zullen verschijnen of Ticketswap of Marktplaats. Houd je ogen dus goed open en misschien kan je dan toch nog naar het spektakel in Zandvoort in 2023!

Populair Nieuws