Dying Light 2 release uitgesteld

News
dinsdag, 21 januari 2020 om 9:38
dying light 2 1080p wallpaper 1f1579590865
Het jaar begint niet best met al die berichten over uitgestelde games. Na eerdere berichten over verschoven games komt nu naar voren dat de Dying Light 2 release is uitgesteld. Ontwikkelaar Techland laat weten dat de zombiegame niet in de lente uit zal komen.
In een bericht op de officiële website van ontwikkelaar Techland laat CEO Pawel Marchewka weten dat er meer tijd nodig is voor de game. Het team wil graag de beste ervaring leveren die de verwachtingen van de fans waar kan maken. Oorspronkelijk stond de game gepland voor een release ergens deze lente, maar dat zal met zekerheid niet gehaald worden. Wanneer de Dying Light 2 release dan wel is, is nog onbekend. Techland belooft iedereen op de hoogte te houden van ontwikkelingen in de komende maanden.

Dying Light 2 niet de enige uitgestelde release

Eerder deze maand kwamen al de nodige titels voorbij die hun releasedatum niet gaan halen. Square Enix gaf bijvoorbeeld aan dat Final Fantasy VII Remake een maand later uit zal komen en ook het Marvel's Avengers avontuur uit dezelfde stal komt later uit. Deze game is met vier maanden verschoven. Na dit nieuws kwam naar voren dat de veel geanticipeerde game Cyberpunk 2077 met ruim vijf maanden verschoven is naar een releasedatum in september.

Populair Nieuws

Laatste Reacties