The Walking Dead World Beyond release en plot bekend

News
dinsdag, 21 januari 2020 om 9:43
xgn google image
Goed nieuws voor The Walking Dead fans. Het plot én de releasedatum van World Beyond zijn bekend. De Amazon Original serie begint op 12 april al in Amerika en heeft een interessant verhaal. Iedereen in de serie is namelijk opgegroeid met zombies!
The Walking Dead: World Beyond breidt het universum van de AMC-serie uit met een compleet ander verhaal. In plaats van mensen die midden in de zombie apocalyps zitten, gaat het verhaal nu over een generatie die volledig met de post-apocalyptische wereld vol zombies is opgegroeid. Dat verraadt het plot van de aankomende serie die zich tien jaar na het origineel af gaat spelen.
De serie draait om twee zussen en hun vriendengroep. Hoewel ze midden in de zombie-apocalyps zijn opgegroeid lijken ze volgens de meest recente trailer weinig meegekregen te hebben van de gevaren rondom de walkers. Zij zijn veilig opgegroeid binnen de muren van een veilige stad zonder contact met zombies, maar verlaten nu hun veilige haven en gaan op een belangrijke missie. Wat die missie precies is, is nog onduidelijk.
De zussen en hun vrienden worden tijdens hun tocht achterna gezeten door vrienden en vijanden. Daarnaast zullen ze in aanraking komen met de ondoden en het verraderlijke terrein van de post-apocalyptische wereld. Onderweg zullen sommigen veranderen in helden, maar anderen zullen uitgroeien tot vijanden.

World Beyond begint in april al

Verder meldt Collider dat de nieuwe AMC-serie in seizoen één tien afleveringen gaat krijgen en dat de aftrap in april is. Om precies te zijn begint het zombiegeweld in de derde TWD-serie op 12 april in Amerika. In Nederland zal de serie op Amazon Prime te zien zijn, maar wanneer is nog niet onthuld.
Het gonst nog steeds van de geruchten rondom de serie. Zo zouden er maar twee seizoenen komen in de serie van Scott Gimple en Matt Negrete en zou er een onthulling voorbij komen over het lot van het The Walking Dead karakter Rick Grimes. Hij verdween een tijdje geleden in een helikopter om niet meer terug te keren in de originele serie, waarna bekend werd dat het personage terug zou keren in een Walking Dead filmtrilogie.