Dying Light 2 krijgt vijf jaar lang updates

News
maandag, 17 januari 2022 om 17:30
dying light 2f1622447869
Techland, de studio achter Dying Light 2, heeft duidelijk gemaakt wat het plan is voor na de release van Dying Light 2. We weten nu dat de ontwikkelaar van plan is om in ieder geval vijf jaar lang met nieuwe updates voor de game te komen. Dit heeft het bedrijf laten weten op Twitter.
Fans kijken erg uit naar de release van Dying Light 2. De game moest eigenlijk al vorig jaar uitkomen, maar is verschoven naar februari 2022. Nu is ook bekend geworden wat Techland gaat doen na de release. Er komen namelijk maar liefst vijf jaar lang een hoop updates aan.

Wat voor updates komen naar Dying Light 2?

Dying Light 2 zal dus lang mee moeten gaan. Techland laat niet weten wat er precies kan worden verwacht, maar er zullen wel nieuwe evenementen, verhaallijnen, locaties en items naar de game komen. Dying Light 2 zal dus erg groot worden, maar dat is de game ook al bij release. De studio liet onlangs nog weten dat het maar liefst 500 uur duurt om de game helemaal uit te spelen.
Dat Techland met zo'n bericht komt betekent dat de studio er vertrouwen in heeft dat de game een succes wordt. Goed nieuws dus voor fans die al lang naar de sequel op Dying Light uitkijken.
Op 4 februari zal Dying Light 2 uitkomen en kunnen spelers zelf ervaren of de hype rond de game terecht is. Er zal aan het begin dus al veel te doen zijn, maar daarna komt er dus nog een hoop content aan.