Dying Light 2 krijgt komende dagen meer fixes

News
maandag, 07 februari 2022 om 18:00
dying light 2f1622447869
Dying Light 2 heeft afgelopen week eindelijk haar lancering gehad en kreeg meteen veel hotfixes. De game zal in de komende dagen nog veel meer fixes krijgen, om de game te verbeteren.
Volgens ontwikkelaar Techland krijgt Dying Light 2: Stay Human in de komende dagen meer fixes. Dit liet Techland weten in een tweet op het officiële account van Dying Light. Het account laat weten dat hoewel er de afgelopen dagen al hotfixes zijn ingezet, we de komende dagen meer kunnen verwachten.
De hotfixes die al actief zijn omvatten onder andere verbeterde coöpstabiliteit en oplossingen voor problemen met ontbrekende audio. Wat de aankomende fixes zullen zijn, is per platform uitgelicht op Twitter. Ook wordt ingegaan op mogelijke toekomstige verbeteringen, waarbij bijvoorbeeld game-crashende bugs worden opgelost. Verder zullen ook problemen met verbindingsstabilteit worden opgelost voor de co-op multiplayer.
Techland is ook bezig met het oplossen van problemen met key binds van muistoetsen en ondersteuning voor custom muisknoppen. Spelers moeten in de toekomst ook de Engels gesproken versie van de game kunnen aanzeteten, zelfs als hun lokale taal niet op Engels staat ingesteld.

Hotfixes voor de consoles

Deze week kunnen we mogelijk nog twee hotfixes verwachten in Dying Light 2. Eén voor de PlayStation en de ander voor de Xbox. Gezien er veel verbeteringen worden genoemd door Techland, kunnen we verwachten dat sommige problemen opgelost zullen worden in een update voor alle drie de platformen.
Daarnaast kunnen we ook vijf jaar lang nieuwe content verwachten in Dying Light 2. Wat we precies gaan zien in de toekomstige updates is alleen nog niet bekend. Mogelijk kan dit een event zijn, of komen er nieuwe locaties in de game.