Dikke sales in de Nintendo Switch eShop op komst

News
maandag, 07 februari 2022 om 18:30
20211005 switcholed9f1633466055
Nintendo Switch spelers opgelet, er komt weer een giga sale naar de console toe! Op Twitter kondigt Nintendo de sale aan. Wacht dus nog maar even met games kopen, misschien dat er zometeen namelijk veel korting is op de games die je wil hebben.
Vorige week pakte Nintendo al uit met kortingen in de eShop van de Nintendo Switch, en ook deze week is het raak. Op donderdag 10 februari, om 15.00 uur begint de uitverkoop. Als we Nintendo moeten geloven zullen meer dan duizend games in de uitverkoop gaan. De sale heet Februari Fest en belooft kortingen die 75% op kunnen lopen.
In de Tweet waarmee Nintendo de sale heeft aangekondigd, is ook een link te vinden. Deze brengt je naar de eShop sale toe. Bookmark de link daarom maar snel, want voor je het weet is de uitverkoop weer over.
Welke games precies in de uitverkoop gaan is onduidelijk. Afgelopen weekend heeft Nintendo ook een sale gehouden in de eShop. Toen waren er zo'n 27 pagina’s aan topdeals beschikbaar. Ongetwijfeld zal Nintendo ook dit keer flink uitpakken, want het bedrijf heeft van alles te vieren. Zo is de Nintendo Switch bijvoorbeeld de best verkochte console, die het bedrijf ooit maakte. Hij is inmiddels meer verkocht dan de Wii en Sony's originele PlayStation. Niet gek dat Nintendo dit viert met flink wat sales.

Hoe zat het met de vorige sale?

Wij hebben over de vorige sale een lijstje gemaakt van de beste deals die op dat moment beschikbaar waren. Hoewel elke sale anders is zullen veel games waarschijnlijk terugkeren. Hoe je het ook wendt of keert, er zal ongetwijfeld voor iedereen wat leuks tussen zitten!

Populair Nieuws